DISCLAIMER

Disclaimer voor deblaauwekuip.nl

V.O.F. DE BLAAUWE KUIP (Kamer van Koophandel: 61064424), hierna te noemen de Blaauwe Kuip, verleent u hierbij toegang tot deblaauwekuip.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
de Blaauwe Kuip behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

de Blaauwe Kuip spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van de Blaauwe Kuip.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met de Blaauwe Kuip.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan de Blaauwe Kuip nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij de Blaauwe Kuip.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Blaauwe Kuip, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2017 - 2023 deblaauwekuip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel